Juniorkonsult

Vi söker dig som är i början av din karriär som kommunikationskonsult eller tänker dig en karriär som kommunikationschef. Du ska ha god allmänbildning, vara intresserad av samhällsfrågor, kunna den planerade kommunikationens grunder, kunna sätta dig in i komplexa sammanhang och ha god stilistisk förmåga. Du bör också vara en god organisatör och intresserad av praktisk projektledning.

Vi erbjuder arbete som juniorkonsult där du aktivt deltar i försäljning, planering, research, skriva rapporter, underlag samt organisera möten och seminarier.

Du får god inblick och träning i arbetet som konsult inom Public Affairs och PR, kontakt med intressanta uppdragsgivare och löpande tillgång till två erfarna konsulter.

Vi är ett litet företag, men vår ambition är att växa i den takt som intressanta uppdrag kommer in.

Välkommen att höra av dig till Johan Bobert om du har frågor, eller skicka en formell ansökan till Johan eller Anders.

Praktikant

I mån av plats tar vi gärna emot praktikanter från utbildningar där arbete på en konsultbyrå inom Public Affairs och PR är relevant. Kraven och arbetsuppgifterna liknar dem som gäller för en juniorkonsult, även om vi lägger in mer handledning och engagemanget naturligtvis är tidsbegränsat.